Discover the art of makeup from Amsterdam

Produkte

How to : Easy 5 Minute Eye Makeup by An Knook

Creëer deze
Easy 5 Minute Eye Make-up For Everyday
1
Start met de Eye Primer zodat de oogschaduw de hele dag op z’n plek blijft zitten. Breng vervolgens het Eye Palette Nude Matte aan. Breng met Brush Nr. 08 de lichtste tint aan op het bewegend ooglid en de witte tint met Brush Nr. 18 aan onder de wenkbrauw.
2
Vervolgens breng je met Brush Nr. 09 de huidkleurige tint aan in de inner crease van het oog. Blend kleurnummer 102 uit met Brush Nr 09. Breng vervolgens kleurnummer 420 aan in de buitenste ooghoek met Brush Nr. 43.
3
Breng de Eyeshadow Lumiere Crystal Brunette aan op het bewegend ooglid met Brush Nr. 15. Voor meer intensiteit kun je de brush vochtig maken met de Make-up Fixer.Breng daarna een strakke lijn aan op de bovenste wimperrand met de Eye Definer in Black. Blend vervolgens de bruine tint uit het palette uit met Brush Nr. 18. Breng langs de onderste wimperlijn kleurnummer 439 aan met Brush Nr. 11.
4
Breng in de binnenste ooghoek de lichte tint aan voor een frisse, open look. Om roodheid in de onderste waterlijn te verbergen breng je de Concealer Pencil aan. Eindig je look met de False Lash Effect Mascara 4D Extra Black Original